Първоначално публикувано от Gattuso8
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145-146, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Колега пробвай метода, който колегата DIVAKA посочил. Аз моя го махнах, но проблема при мен беше хлабава връзка към едната дюза и се вкарах в голям филм докато е запаля. Ако не стане по метода на колегата трябва да ти го махнат, ама излиза солено 150 лв. минимум.sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp
Comment
-
Имам проблем със стопа на капака (145). Лятото брат ми при затваряне на багажника го хваня някакси за стопа и тои зависна само на вътрешния болт (както на повечето 145 ). Тогава го свалих, почистих мястото и залепих със силикон при външния болт и заспа,но...сега като стегнаха студовете силикона се е спекъл и отлепил, пак съм на изходна позиция. Дайте идея с какво да го захвана по-трайно.
Comment
-
Първоначално публикувано от spellmaste Покажи съобщениеИмам проблем със стопа на капака (145). Лятото брат ми при затваряне на багажника го хваня някакси за стопа и тои зависна само на вътрешния болт (както на повечето 145 ). Тогава го свалих, почистих мястото и залепих със силикон при външния болт и заспа,но...сега като стегнаха студовете силикона се е спекъл и отлепил, пак съм на изходна позиция. Дайте идея с какво да го захвана по-трайно.Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Моето решение за десния стоп: http://www.gsstroimarket.bg/view/9178.html - ето с това съм го залепил и вече повече от година не е мръднал.
П.П.
Диваче, не помниш ли колко време стърча прав до колата, стискайки стопа и капаказа да може да хване. А то съхнело за секунди...
sigpic
Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!
Comment
-
Колеги търсех но не намерих някакво мнение или пък тема за горивомера на 145/6..?
Не ми е ясно като е на 1/4 колко гориво има и като е на последното деление 1л. ли му остава..намерих едно мнение там пише, че резервоара е 51 демек като е на 1/2 трябва да има 25.5 литра гориво само при JTD и Ti преполагам и при QV е бил 61..
Като светне лампата му оставали 5 литра гориво, не знам но ако може някой да обясни по въпроса..?
Comment
-
Първоначално публикувано от Gena7a_Turb0 Покажи съобщениеКолеги търсех но не намерих някакво мнение или пък тема за горивомера на 145/6..?
Не ми е ясно като е на 1/4 колко гориво има и като е на последното деление 1л. ли му остава..намерих едно мнение там пише, че резервоара е 51 демек като е на 1/2 трябва да има 25.5 литра гориво само при JTD и Ti преполагам и при QV е бил 61..
Като светне лампата му оставали 5 литра гориво, не знам но ако може някой да обясни по въпроса..?
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщениеМоето решение за десния стоп: http://www.gsstroimarket.bg/view/9178.html - ето с това съм го залепил и вече повече от година не е мръднал.
П.П.
Диваче, не помниш ли колко време стърча прав до колата, стискайки стопа и капаказа да може да хване. А то съхнело за секунди...
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от Gena7a_Turb0 Покажи съобщениеКолеги търсех но не намерих някакво мнение или пък тема за горивомера на 145/6..?
Comment
-
Колеги вчера ме поучуди един коментар на мои познат...та значи ключа за колата ми е кафяв и той като го видя и ми вика -Ти знаеш ли че кафявия ключ е "авариен"...Демек оригиналните били червени 2бр. и кафявия вече се ползвал като не може да разпознава имото червените и т'ва означавало че след няколко хиляди км. приключвам играта и няма да мога да я запаля !? Та споделете вярно ли е това????
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafakaВярно е, че кафявия е сервизен и теоретично не е предназначен да се кара колата постоянно с него, другото са съчинения по картинка според мен.
В книгата с колата (User Manual-a) ясно е описано кой ключ какво може и какво не може да прави.
Comment
-
Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщениевижте на какво се натъкнах днес при един гумаджия джантите са 17 цола 4х98,но от каква кола са някои знае лиAlfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
Comment